Tipo de residencias en Andorra 🇪🇸

Existen 5 tipos de residencias dependiendo de las necesidades de cada persona. Estos son los tipos, sus características y requisitos.

Tipo de residencias en Andorra

Residencia sin actividad lucrativa

Una inversión total de 600.000€ en activos financieros o inmobiliarios una fianza reembolsable de 47.500€ + 9.500€ por cada persona a cargo 3-6 semanas para obtener la tarjeta de residencia después de la solicitud mínimo 90 días de estancia en Andorra al año.

Residencia para profesionales con proyección internacional

La empresa esta obligada a realizar el 85% de su negocio fuera del Principado de Andorra una fianza reembolsable de 47.500€ + 9.500€ por cada persona a cargo 3-6 semanas para obtener la tarjeta de residencia después de la solicitud mínimo 90 días de estancia en andorra al año.

Residencia por razones de interés científico, cultural y deportivo

Solicitante no está obligado a invertir 600.000€ dentro de Andorra una fianza reembolsable de 47.500€ + 9.500€ por cada persona a cargo 3-6 semanas para obtener la tarjeta de residencia después de la solicitud mínimo 90 días de estancia en Andorra al año.

Residencia y trabajo por cuenta propia

Haber obtenido la inversión extranjera para la constitución de la sociedad andorrana en la cual tenga una participación superior al 34% un depósito reembolsable de 50.000€ + 3.000€ para tu capital empresarial máximo 10% impuestos corporativos y 10% impuestos personales 2-4 semanas para obtener la tarjeta de residencia después de la solicitud mínimo 183 días de estancia en Andorra al año.

Residencia para la economía digital y emprendedora

No se requiere depósito de banda con el gobierno 2-4 semanas para obtener la tarjeta de residencia después de la solicitud mínimo 90 días de estancia en Andorra al año.

Existen 5 tipos de residencias dependiendo de las necesidades de cada persona. Estos son los tipos, sus características y requisitos.

🇪🇸 Contacta con nosotros para que te podamos gestionar tu necesidad de servicio de acuerdo a tu necesidad.

Tipus de residències a Andorra 🇦🇩

Hi ha 5 tipus de residències segons les necessitats de cada persona. Aquests són els tipus, les seves característiques i requisits.

Residència sense activitat lucrativa

Una inversió total de 600.000 € en actius financers o immobiliaris, amb una fiança reemborsable de 47.500 € més 9.500 € per cada persona a càrrec. El termini per obtenir la targeta de residència és de 3 a 6 setmanes després de la sol·licitud. És necessari un mínim de 90 dies d’estada a Andorra a l’any.

Residència per a professionals amb projecció internacional

L’empresa està obligada a realitzar el 85% del seu negoci fora del Principat d’Andorra. Es requereix una fiança reemborsable de 47.500 € més 9.500 € per cada persona a càrrec. El termini per obtenir la targeta de residència és de 3 a 6 setmanes després de la sol·licitud, amb un mínim de 90 dies d’estada a Andorra a l’any.

Residència per raons d’interès científic, cultural i esportiu

El sol·licitant no està obligat a invertir 600.000 € dins d’Andorra. És necessària una fiança reemborsable de 47.500 € més 9.500 € per cada persona a càrrec. El termini per obtenir la targeta de residència és de 3 a 6 setmanes després de la sol·licitud, amb un mínim de 90 dies d’estada a Andorra a l’any.

Residència i treball per compte propi

Cal haver obtingut la inversió estrangera per a la constitució de la societat andorrana en la qual es tingui una participació superior al 34%. Es requereix un dipòsit reemborsable de 50.000 € més 3.000 € per al capital empresarial, amb un màxim del 10% en impostos corporatius i 10% en impostos personals. El termini per obtenir la targeta de residència és de 2 a 4 setmanes després de la sol·licitud, i s’exigeix un mínim de 183 dies d’estada a Andorra a l’any.

Residència per a l’economia digital i emprenedora

No es requereix dipòsit de banda amb el govern. El termini per obtenir la targeta de residència és de 2 a 4 setmanes després de la sol·licitud, amb un mínim de 90 dies d’estada a Andorra a l’any.

🇦🇩 Poseu-vos en contacte amb nosaltres perquè puguem gestionar la vostra necessitat del servei de lliurament que necessiteu

Sitios web de interés sobre Andorra:

Instagram : @gxt_gestionemxtu WhatsApp : +376 677 876

#gxt_gestionemxtu #grandvalira #grauroig #vallnord #ordinoesviu #perpignan #valencia #valldelmadriu #virtual #andorrabusiness #castellon #andorra #andorralavella #and #andorra #andorralovers #andorre #andorrabloggers #andorrpark #lamassana #igers #igeranjou #igerespaña #igerfrance #pyrenees #vivand #illacarlemany #españa #castellon #france #santjulia #barcelona #peñiscola

Loading